Het is lente!

Het is lente!

Doordat de voorjaarszon al even heeft geschenen is het fijn om buiten te zijn en de zon op onze huid te voelen. Maar is uw huid ook lenteklaar?
Door de temperatuur in de herfst en in de winter heeft onze huid het zwaar te verduren gehad.De extreme temperatuurverschillen binnen en buiten en een gebrek aan zonlicht bevordert huidveroudering en kan rimpels veroorzaken. Voordat u kunt gaan genieten van een stralende huid is een grondige reiniging tijdens een gezichtsbehandeling geen overbodige luxe. De huid kan beter vocht vasthouden en de algehele conditie van uw huid zal verbeteren. U kunt bij mij terecht voor verschillende gelaatsbehandelingen en ook voor kleine behandelingen zoals wimpers,wenkbrauwen verven en het harsen van de bovenlip. Bovendien is het belangrijk om te ontspannen, want vandaag de dag hebben we het allemaal zo druk. Vaak staat stress dan ook hoog bovenaan. Daarom is het belangrijk dat u u uzelf ook eens wat tijd gunt. Een verbetering voor uw huid en dat ene moment voor uzelf.

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina Behandelingen.

Het is dus tijd om uw huid klaar te maken voor de lente bij mij aan de Gele Lis 12!
Ervaar rust, aandacht, verzorging en totale ontspanning en maak eens een afspraak.

Ik hoop u te mogen begroeten in mijn salon!

Lente

Tijdelijke klantenstop

In verband met drukte in de salon is het momenteel helaas niet mogelijk om nieuwe klanten in te plannen. Bedankt voor uw begrip.